Over ons

OkidokiKoi

DrontenKoi heeft als nevenvestiging OkidokiKoi, een bedrijf gespecialiseerd in online veilingen van Japanse Koi. Door de samenwerking aan te gaan met Vijvercentrum Apeldoorn is er zo een compleet assortiment ontstaan voor vijver en koi. In de vestiging van Vijvercentrum Apeldoorn kunt u de koi van gewonnen veilingen ook komen afhalen.

Door de inmiddels jarenlange ervaring met koi hebben zowel OkidokiKoi als Vijvercentrum Apeldoorn de juiste mensen in dienst om u van uitstekende informatie te voorzien. Tevens kunnen wij voor u afstrijkjes maken voor microscopisch onderzoek of uw water testen.

Verder hebben wij een compleet assortiment aan vijverbenodigdheden zoals pompen, luchtpompen, filters, filtermateriaal, vijverplanten, pvc, vijverrubber, medicijnen, water-beïnvloeding en diverse soorten voer. Ook kunnen wij uw droomvijver aanleggen. Komt u daarvoor gerust langs voor een vrijblijvend gesprek met een lekkere kop koffie.

Contact

Wij zijn tijdens openingstijden te bereiken op nummer: 06-23964211

Ook kunt u ons bereik via email: Okidokikoialtijdok@gmail.com

Persoonlijk advies of even een gezellige kop koffie? Dat kan ook. U kunt ons bezoeken tijdens openingstijden op het volgende adres:

Deventerstraat 477
7323 PV Apeldoorn

Route

Vanuit Noord Nederland:

Vanaf de A50 neemt u afslag 25: Apeldoorn Noord Bovenaan de afslag gaat u rechts af de Oost Veluweweg op en vervolgt deze weg. Bij de derde verkeerslichten gaat u links af de Laan van Zevenhuizen op. Bij de 4e verkeerslichten gaat u links af de N344 Deventerstraat richting Teuge op. Voor de Snelwegovergang kunt u de ventweg op voor onze ingang. U ziet ons toegangsbord aan uw linkerkant staan.

Vanuit Zuid Nederland:

Vanaf de A50 neemt u afslag 24: Apeldoorn Bovenaan de afslag gaat u rechts af de N345 de Zutphensestraat op. Bij het 5e verkeerslicht gaat u rechtsaf de Laan van Osseveld op. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf de N344 Deventerstraat richting Teuge op. Voor de snelwegovergang kunt u de ventweg op voor onze ingang. U ziet ons toegangsbord aan uw linkerkant staan