Hoe werkt het?

Hoe werkt het bieden op OkidokiKoi.nl

Op OkidokiKoi.nl kunt u biedingen plaatsen op de lopende kavels. U kunt op 2 manieren bieden. U kunt een handmatige bieding plaatsen door op de biedingsknop te drukken en uw bieding in hele euro’s in te geven. Wanneer u op: [plaats bieding] drukt wordt uw bod definitief. U kunt ook een bieding plaatsen door een biedbot. Om de biedbot te activeren geeft u bij het desbetreffende vak uw maximale bod op bij de kavel van uw keuze. De biedbot zal de huidige bieding met 1 euro overschrijven en eventuele overbiedingen voor u verhogen met 1 euro tot uw maximum bedrag is bereikt.

Voor beide soorten biedingen geldt dat wanneer u bij uw voorkeur heeft aangegeven om op de hoogte gesteld te worden bij overbiedingen, u van ons een email ontvangt wanneer dit daadwerkelijk gebeurt. Tevens geldt dat elke bieding een bindend bod is en wanneer u met een bod de kavel wint u automatisch een overeenstemming bereikt.

Alle prijzen zijn reeds incl. BTW en er zijn geen bijkomende kosten zoals commissie geld, kavelgeld, opgeld of welke andere kosten dan ook. Uw bod is 1 op 1 het bedrag. Zo is het bieden voor u helder, overzichtelijk en eerlijk.

Voor meer informatie kijkt u ook bij de Q&A pagina.